Groenhuysen | Partner Bevrijdingsfestival 2022

Groenhuysen is één van de grotere partners van Bevrijdingsfestival Roosendaal 2022 die het festival tot een succes maakt! Wij willen daarom Groenhuysen enorm bedanken voor deze samenwerking.

Werken in de zorg is werken vanuit je hart, ongeacht je functie. Bij Groenhuysen zien we dat iedere dag en daar zijn we trots op! Trots op onze collega’s die niets liever doen zorgen voor een ander, zich inzetten voor het welzijn van onze bewoners en er alles aandoen dat zij een fijne dag en een fijn thuis hebben.

Bij Groenhuysen gaan we graag samen met (potentiële) medewerkers op reis. Medewerkers zijn vrij om aan te geven waar hun hart ligt en samen kijken we hoe de reis zal gaan verlopen. Heb jij een hart voor de zorg en wil je met ons op reis? Kijk dan snel op www.werkenbijgroenhuysen.nl!