FAQ

Veel gestelde vragen

We vieren Bevrijdingsfestival Roosendaal op zondag 5 mei 2024 op onze stages op het Tongerloplein en in het Emile van Loonpark in de binnenstad van Roosendaal. Je bent welkom vanaf 14:30 uur op het Tongerloplein en vanaf 16:30 in het Emile van Loonpark.

De huisregels van Bevrijdingsfestival Roosendaal vind je hier.

De line-up voor editie 2024 wordt snel bekend gemaakt via onze socials!

Jazeker! Je hoeft geen entree te betalen voor ons festival. Het Bevrijdingsfestival Roosendaal wordt namelijk geheel georganiseerd door vrijwilligers en mogelijk gemaakt door sponsoren.

Nee, alle leeftijden zijn welkom. De vrijheid vier je namelijk samen, van 0 tot 100! Ben je jonger dan 12 jaar? Dan ben je alleen welkom onder begeleiding van een volwassene. Let op! Geen 18, geen alcohol.

Op het terrein is eten en drinken verkrijgbaar. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Hierop wordt bij de ingang gecontroleerd.

Nee, betaling is per pin of contant.

Bij het Bevrijdingsfestival Roosendaal geldt het zero-tolerance beleid. Het bezitten, handelen of gebruiken van drugs (alle voorkomende varianten incl. lachgas) is verboden. Als je medicatie gebruikt voor je gezondheid, mag je dat uiteraard wel meenemen. Zorg er in dat geval voor dat je een doktersverklaring en de bijsluiter van de medicatie bij je hebt.

Helaas, wij hebben geen kluisjes op ons festival. Maar wees nou eerlijk, zo veel hoef je ook niet mee te nemen toch?

Kom je met de auto?

Navigeer dan naar Vughtstraat 9, 4701 NJ Roosendaal voor het Emile van Loonpark. Je komt dan uit op het parkeerterrein van het Emile van Loonpark. Hier kan je iemand afzetten en/of ophalen en er is daarnaast ook beperkte parkeergelegenheid. Voor het T-plein kun je het beste navigeren naar het Tongerloplein 4701 HV, Roosendaal.

Verder zijn de volgende parkeergarages op loopafstand:

Parkeergarage Nieuwe Markt
Nieuwe Markt 81
4701 AE Roosendaal

Parkeergarage Biggelaar
Biggelaar 29
4701 RA Roosendaal

Parkeergarage Roselaar
Laan van Brabant 5
4701 BM Roosendaal

Kom je met het openbaar vervoer?

De stage in het Emile van Loonpark is 10 minuten lopen vanaf het treinstation. De stage op het Tongerloplein is op 15 minuten loopafstand.

Jouw stalen ros kun je zo goed als voor de deur kwijt. Je kunt gebruik maken van de gratis bewaakte fietsenstalling op de Markt. Wel goed onthouden waar die staat!

Sterker nog, we moedigen dit juist aan! Het Bevrijdingsfestival heeft namelijk twee stages in de binnenstad van Roosendaal, op 2 minuten loopafstand van elkaar. Wissel dus zeker af tussen beide stages. Let wel op! Het kan zijn dat het festivalterrein bij een stage te druk wordt en we (even) niemand meer binnen laten. De oplossing? Gewoon op tijd zijn.

Ook dit jaar is er tijdens het Bevrijdingsfestival een kidscorner op het Tongerloplein, met een springkussen, knutseltafels, spelletjes en een schminker. 

Let op: de kidscorner is geen kinderopvang. Ouders of verzorgers behoren aanwezig te blijven bij de kinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kinderen en ook niet aansprakelijk op welke manier dan ook. Deelname is op eigen risico.

Stuur dan een email naar info@bevrijdingsfestivalroosendaal.nl Wij reageren dan zo snel mogelijk.