Bevrijdingsfestival 2022 gaat door!

Het is een rare tijd. Na een lange periode van thuis zitten in lockdown, weer wat mogen naar weer thuis zitten, mogen we nu eindelijk weer een Bevrijdingsfestival vieren! En dat is op het moment iets heel belangrijks en een groot goed.

Want wat blijkt: vrijheid is nog altijd niet zo vanzelfsprekend. Beelden van zo’n 2200 kilometer verderop spreken op het moment boekdelen. Daarom vinden wij, de organisatie van Bevrijdingsfestival 2022, het extra belangrijk dat we deze vrijheid, die wij in dit land hebben, moeten vieren! Omdat het weer kan én omdat het dus niet zo vanzelfsprekend is als men soms denkt.

We zijn daarom weer erg druk bezig met een tof programma weg te zetten voor deze dag. Bands en DJ’s worden benaderd en elke dag zijn we bezig om van 5 mei weer iets moois te maken in Roosendaal. Hou daarom vooral onze socials in de gaten voor het allerlaatste nieuws!

Vier jij de vrijheid met ons mee?